Med udgangspunkt i mennesker jeg har mødt og ting jeg har oplevet, tilbyder jeg et personligt og musikalsk foredrag, der bærer titlen: Livet er en sang værd.

Filosofien bag foredraget er at alle mennesker har en historie der fortjener at blive fortalt.

Nogen historier kan endda inspirere til at blive fortalt med sang og musik.

 Tilhøreren tages med på en anderledes rejse, hvor eftertænksomheden, alvoren og glæden får frit spil. Undervejs bliver der også plads til både personlige beretninger og fællessang.

Hvem henvender foredraget sig til?

Foredraget er brugbart til fyraftensmøder, temadage, konferencer og fester i private firmaer, Biblioteker, brancheforeninger og organisationer

Varighed:

Foredraget er berammet til 2 x 45 min. Skulle andet ønskes så kan dette også

aftales. Foredraget udbydes i hele landet.

Om: Christoffer Kejser Larsen:

Christoffer Kejser Larsen har igennem mere end 10 år afholdt kurser og foredrag for bl.a. Center for frivilligt arbejde og Ældresagen. Christoffer er Uddannet lærer, life & business Coach samt musiker.

Christoffer har blandt andet skrevet Årets Dansktophit på DR P5 i både 2016 og 2017 og (sammen med Kejser Larsen Band) modtaget Familie Journalens læserpris i både 2018 + 2019. Ud over dette så er det blevet til over 1000 koncerter i løbet af årene. Blandt de største kan nævnes: BOXEN, Herning. Cirkusbygningen, Kbh. TV2 ”God morgen Danmark”. Skagen festival.  DK 4.  Jelling Musikfestival, Langelands festival. Skanderborg Festival. Jelling Musikfestival og Mariehaven.

vejarbejde